Feelia Ruokakauppa kokemuksia + alekoodi

Blogin ylläpidon kustannusten kattamiseksi tällä sivulla voi olla tähdellä (*) merkittyjä kumppanuusmarkkinoinnin linkkejä. Jos siirryt tällaisen linkin kautta ostamaan tuotteen tai palvelun, voimme saada tästä pienen korvauksen kyseiseltä yritykseltä.

Emme pyri säästämään vain rahaa, vaan myös aikaa ja hermoja. Parhaat ajansäästövinkit listaavat monta omaa arkeamme helpottavaa vinkkiä. Ruoan kotiinkuljetus niin kaupoista kuin ravintoloista on ollut meille yksi eniten aikaa ja vaivaa arjessa säästävistä asioista. Feelia Ruokakaupan kokemukset osuu hienosti juuri tähän. Se fiilis kun lapset tulee nälkäisinä kotiin, eikä ole mitään ruokaa valmiina, nappaat vain pussin kaapista, mikrotus ja ruoka pöytään 😍

Feelia Ruokakauppa on Prisman ja ravintoloiden välissä: se tarjoaa valmista kotiruokaa, joka tarvitsee vain lämmittää. Ei maksa ravintolan hintaa, mutta ei myöskään vaadi valmistamisen vaivaa. Itse asiassa tuotteet ovat varsin kohtuuhintaisia ja varsinkin aikaa säästäviä: kauanko riisipuuron keittäminen tai pinaattikeiton valmistus oikeasti kestääkään? Aika kauan. Ja mikä parasta, tuotteet maistuvat mainiolle. Ihan toista maata kuin markettien einekset.

Feelia Ruokakaupan etu on myös yli 100 tuotteen valikoima: emme ikinä tekisi itse borssikeittoa (on muuten yllättävän hyvää) tai burgundinpataa. Tuo mukavasti vaihtelua arkipäivien ruokailuun.

Feelia Ruokakauppa kokemuksia: borssikeitto
Feelia Ruokakaupan borssikeitto on maistuva tuttavuus ja tosi helppo valmistaa 😋

Kotiruokaa aina valmiina!

Näitä on nyt olllut meillä jo pidempään jääkaapissa valmiina. Tuotteiden säilyvyys on todella pitkä valmistusmenetelmänsä ansiosta, joten niitä on helppo olla jemmassa. Feelia Ruokakaupan verkkokaupassa on usein hyviä alennuksia ja siellä on myös hävikkitori, josta löytyy tuotteita jopa puoleen hintaan. Tuo tulee aina tutkittua kun käy ostoksilla.

Laiskureille on myös valmiita bokseja, joihin on kerätty tietyn aihepiirin tuotteita – vältyt valinnan vaikeudelta. Itse emme ole näitä vielä testanneet.

Meidän Feelia Ruokakauppa kokemukset on tosi positiiviset. Ehkä ainoa miinus mitä tulee mieleen on toimitusaikojen turhan laajat aikaikkunat. Tosin ilmoittavat kyllä etukäteen milloin ovat tulossa.

Feelia Ruokakauppa alennuskoodi

Arjentasapainon kumppanisivusto Glu.fi on tehnyt yhteistyökampanjan Feelia Ruokakaupan kanssa ja he tarjoavat ilmaiset postikulut yli 50 euron tilauksiin alennuskoodilla GLU (tarjous voimassa 5.2.2023 asti). Kannattaa kokeilla, jos kiinnostus heräsi. Yksi kaupan suosituimmista tuotteista on lohikiusaus ja voimme kyllä lämpimästi suositella kyseistä tuotetta.

Etusivu » Hyvinvointi » Feelia Ruokakauppa kokemuksia + alekoodi

Jätä kommentti