Tietoa Arjentasapaino blogista

Tietoa Arjentasapaino.fi blogista.

Arjentasapaino blogi jakaa omassa elämässä hyväksi todettuja vinkkejä ja kokemuksia, joilla on mahdollista saada oma talous ja arki tasapainoon.

Olimme jo koronan myötä miettineet sivustoa liittyen talouteen ja hyvinvointiin. Lopulta Ukrainan sota ja sen aiheuttamat henkiset sekä taloudelliset vaikutukset sinetöivät päätöksen arjen tasapainoon keskittyvästä blogista.

Blogia ylläpitää nelikymppinen pariskunta Helsingistä, jolle niin talouden kuin muunkin hyvinvoinnin tasapaino on tärkeä osa onnellista lapsiperhearkea. Omien kokemustemme perusteella syntyi tämä blogi, joka pitää sisällään hyväksi havaittuja säästövinkkejä niin rahan, ajan kuin hermojen säästämiseen – niitä kaikkia tarvitaan.

Emme ole kaikessa sentin venyttäjiä ja jakamamme vinkit pyrkivätkin siihen, että ne olisivat helposti sujautettavissa arjen rutiineihin. Tasapainoinen talous syntyy pienistä puroista, niin menoja harkitsemalla kuin uusia tuloja miettimällä. Haluamme haastaa mahdollisimman monen pohtimaan menojaan, tulojaan, kokonaisvaltaista hyvinvointiaan eli arjen tasapainoa. Voisiko jollain elämän osa-alueella tehdä jotain toisin, joka lisäisi hyvinvointiasi?

Tulemme kirjoittamaan edellä mainituista aiheista varsin laveasti, mutta tiiviisti ja helposti nautittavassa muodossa.

Saat meihin yhteyden tällä lomakkeella. Löydät meidät myös Instagramista ja Facebookista.

Arjentasapaino blogi syntyy ❤:lla Helsingin kantakaupungin laitamilla. Blogin matka on vasta aivan alussa, katsotaan mihin se johtaa…

Etusivu » Tietoa Arjentasapaino blogista