Näin kuivaat lasten kengät ja rukkaset hetkessä

Blogin ylläpidon kustannusten kattamiseksi tällä sivulla voi olla tähdellä (*) merkittyjä kumppanuusmarkkinoinnin linkkejä. Jos siirryt tällaisen linkin kautta ostamaan tuotteen tai palvelun, voimme saada tästä pienen korvauksen kyseiseltä yritykseltä.

Tämä kirjoitus kertoo yhdestä elämämme parhaasta hankinnasta. Tällä vinkillä ei säästä euroja, mutta sitäkin enemmän aikaa ja hermoja.

Loskakeli ja lasten kengät sekä rukkaset litimärät? Ja ulos pitäisi päästä taas kohta pian leikkimään. Kuulostaako tutulta? Me tuskailimme märkien asusteiden kanssa useamma vuoden. Patterin päällä kuivatus kesti ikuisuuden. Hankimme jopa varatalvikengät, mutta nekin olivat taas kohta litimärät.

Päätimme, että tähän pitää saada muutos. Jonkun on täytynyt jo aiemmin ratkaista tämä arkipäiväinen ongelma ja kyllä, lasten asusteet saa märästä kuivaksi noin 90 minuutissa! Samalla hiet ja hajut poistuvat kengistä. Eikä operaatio aja sinua konkurssiin edes nykyisillä sähkön hinnoilla!

MaxxDry: miten kuivata kengät ja varusteet nopeasti

Mikä siis ratkaisi ongelmamme? MaxxDry kenkä- ja asustekuivuri! Laitteeseen saa neljä kenkää tai yhdet kengät ja hanskat kuivumaan yhtä aikaa. Laite puhaltaa kylmää tai lämmintä ilmaa suoraan asusteiden sisään kuivaten ne ripeästi. Laite kuluttaa sähköä lämmityksellä noin 230 wattia eli tunnin kuivaus maksaa tosi kalliillakin sähköllä vain kymmenen-kaksikymmentä senttiä. Se on todellakin sen arvoista, kun lapsi pääse takaisin ulos leikkimään kuivissa varusteissa!

Arjentasapaino.fi: Miten kuivata kengät ripeästi? MaxxDry kuivuri auttaa.
MaxxDry kuivuri näyttää tältä ilman kuivattavaa. Laite vie todella vähän tilaa ja on helppo siirtää piiloon, kun sitä ei tarvita 🤩

Laitteen mukana tulee myös jatkovarret, jolloin myös pitkävartisten saappaiden kuivaus onnistuu näppärästi. Laitteella kuivaat mainiosti myös aikuisten kengät ja varusteet. Moniin markkettien “mustekaloihin” verrattuna tätä on helppo siirtää paikasta toiseen, jos esimerkiksi haluaa hyödyntää kuivauksen hukkalämmön jossain tietyssä huoneessa. Ja mikä parasta, laitteen käyntiääni ei ole häiritsevä. Lapset nukkuvat hyvin, vaikka tämä puhisee oven takana.

Voit tilata MaxxDry kuivurin helposti Amazonilta

Tämän saa tilattua Saksan Amazonilta edullisesti ilman postikuluja kotiovelle oheisen linkin kautta. Olemme tilanneet tosi paljon tuotteita tuolta ja aina on homma toiminut hienosti. Ja jos onkin ollut jotain ongelmaa, asiakaspalvelu on toiminut erinomaisesti (englanniksi). Kirjoittelen myöhemmin lisää miten olemme säästäneet satoja euroja tilaamalla Amazon.de:stä.

*Tilaa MaxxDry kuivuri klikkaamalla tästä!

Olemme aika varmoja, ettet kadu tätä hankintaa – sen verran ripeästi laite ratkaisee ongelman miten kuivata kengät, sukat ja rukkaset 🤗

Harkitsemme itse toisen tällaisen hankintaa, jotta molempien lasten vaatteet ovat myös pahimmilla loskakeleillä aina kuivat.

Jos sinulla on muita vinkkejä lasten kenkien ja rukkasten ripeään kuivaamiseen, saa jakaa kommenteissa ⬇⬇⬇

Etusivu » Hyvinvointi » Näin kuivaat lasten kengät ja rukkaset hetkessä

Jätä kommentti