9 säästövinkkiä edulliseen matkailuun

Blogin ylläpidon kustannusten kattamiseksi tällä sivulla voi olla tähdellä (*) merkittyjä kumppanuusmarkkinoinnin linkkejä. Jos siirryt tällaisen linkin kautta ostamaan tuotteen tai palvelun, voimme saada tästä pienen korvauksen kyseiseltä yritykseltä.

Mitä mieltä olet matkailusta? Onko se ajan ja rahan tuhlausta? Vai kenties jotain mitä ilman ei voi elää? Onko se voimauttavaa, hyvinvointia tuovaa toimintaa, josta olet valmis maksamaan? Keino toteuttaa omia unelmia? Onko se mahtava mahdollisuus saada uusia kokemuksia elämään ja tutustua uusiin ihmisiin? Onko se luontoa tuhoavaa, ilmastonmuutosta kiihdyttävää toimintaa?

Niin, mielipiteitä todennäköisesti riittää. Kunnioitetaan jokaisen henkilökohtaista näkemystä matkailusta. Jos sinulla on tavoitteena edullinen matka, tässä muutama vinkki, joiden avulla olemme säästäneet vinon pinon euroja 😊

Säästövinkit matkailuun

  1. Kauden ulkopuolella. Jos mitenkään mahdollista, valitse matka-ajankohta yleisten loma-aikojen ulkopuolelta. Silloin matkat ovat edullisempia. Myös VR kuljettaa ruuhka-aikojen ulkopuolella huomattavasti edullisemmin – joka päivä.
  2. Äkkilähdöt. Jos elämäntilanne sen sallii, kärky äkkilähtöjä. Pidä laukut pakattuina ja ole avoimin mielin matkakohteen suhteen.
  3. Vertaile ja tutki. Käytä esimerkiksi Hotels.comia tai ebookersia matkojen hintavertailuun. Huomaa, että joskus pakettimatka voi olla se edullisin vaihtoehto.
  4. Osallistu arvontoihin, joista voi voittaa matkan. Läheiseni voitti aikoinaan sitruunamehupurkin etiketin arvonnasta matkan Italiaan!
  5. Tilaa uutiskirjeet. Tilaa käyttämiesi lentoyhtiöiden, hotelliketjujen ja matkatoimistojen uutiskirjeet. Ne tarjoavat usein todella hyviä tarjouksia.
  6. Kaverialennukset. Työskenteleekö ystäväsi matkailualalla? Hyödynnä tuttavapiiriltä mahdollisesti saatavat matka-alennukset. Nautin itse aiemmassa työssäni siitä, että sain auttaa ystäviä matkustamaan edullisemmin.
  7. Seuraa yleisiä alennuskampanjoita. Muun muassa Stockmannin Hullut Päivät, Singles’ Day (11. marraskuuta), ja Black Friday (marraskuun lopussa). Vertaile toki, ovatko hinnat oikeasti edullisia. Itse olen löytänyt näistä varsinkin edullisia lentoja todella kauas ✈
  8. Matkamessut (tammikuussa). Matkamessujen aikaan on hyviä tarjouksia, vaikket edes menisi paikan päälle. Huomioi arvonnat, joista voi voittaa ilmaisliput messuille. Tai olisiko joku tuttu töissä messuilla, joka voisi antaa liput?
  9. Pohdi vaihtoehtoja. Jos jaksat tutkia ja vertailla, saatat säästää sievoisen summan! Suora lento kohteeseen A ja majoitus ydinkeskustassa vaiko lento toiseen kaupunkiin, josta vuokra-autolla tai taksilla varsinaiseen kohteeseen A ja majoitus kauempana keskustasta. Näin myös näet enemmän. Googlailemaan ja kohti omia unelmia!

Näiden vinkkien avulla moni edullinen matka on toteutunut ja olemme päässeet kiertämään maailmaa kustannustehokkaasti. Säästövinkit ovat mahdollistaneet myös sen, että olemme voineet käyttää enemmän rahaa itse kohteessa. Tuleeko mieleesi muita vinkkejä edulliseen matkailuun? Jaa ne kommenteissa 👇👇👇

Etusivu » Säästövinkit » 9 säästövinkkiä edulliseen matkailuun

Jätä kommentti